Vergaderzalen

Evenementenhal Venray biedt u de mogelijkheid om uw collega’s en zakenpartners te treffen op een unieke locatie in Nederland. Niet alleen op de grens van Limburg, Noord-Brabant en Gelderland, maar ook in de grensregio van Nederland, Duitsland en België. Direct gelegen aan de A73 en op 5 minuten loopafstand van treinstation Venray is Evenementenhal Venray locatie goed te bereiken.

Van een kleine bestuursvergadering tot aan een groot seminar, alles is mogelijk! We beschikken over 14 zalen en 2 beurshallen die in alle mogelijke opstellingen voor u klaargezet kunnen worden.

U en uw gasten kunnen gebruik maken van een volledig verzorgde ruimte en de nodige extra voorzieningen, zoals audiovisuele middelen en een arrangement op maat.

Bent u van plan een presentatie of vergadering te organiseren of bent u gewoon nieuwsgierig welke ruimtes zich achter de muren van het Evenementenhal begeven? Schroom dan niet om geheel vrijblijvend contact op te nemen met de afdeling Guest Events. Zij kunnen u een rondleiding geven en samen met u kijken naar de mogelijkheden om een succesvol evenement neer te zetten.

Zaal Castenray

50 M² | 39 personen

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN

Zaal Ysselsteyn

160 M² | 150 personen

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN

Zaal Heide

80 M² | 70 personen

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN

Zaal Geijsteren

83 M² | 60 personen

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN

Zaal Wanssum

140 M² | 110 personen

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN

Zaal Blitterswijck

149 M² | 130 personen

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN

Meer weten over de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze locatie? Neem contact met ons op en wij komen zo spoedig bij u terug.

Renee Reinders

Easyfairs Guest Events

  • +31 (0) 523 289 831
Dominique Hoes - Matrixx Events
Sinds 2015 werken we naar tevredenheid samen met deze prachtige locatie, waar ons evenement goed tot zijn recht komt. De zalen lenen zich voor diverse doeleinden en blijkt zeer geschikt voor onze wensen!
P. Gieten - Commandant Grondgebonden Luchtverdedigingscommando
Op uitzonderlijk goede wijze werd ons eeuwfeest ondersteund. In de voorbereiding werd er meegedacht in oplossingen en niets leek te veel. Tijdens de uitvoering werd de zeer goede samenwerking meer dan zichtbaar. Zowel het diner als het symposium werden door onze bezoekers als uitmuntend bestempeld.
Eric van Aerle, Organisatiebureau Van Aerle
Wij organiseren met veel plezier en succes een aantal keer per jaar vlooienmarkten bij de verschillende locaties van Easyfairs Evenementenhal. Het werkt erg fijn om één contactpersoon te hebben voor de 3 locaties.
Jack Moors - Gilden Opleidingen
Evenementenhal is klantvriendelijk, professioneel en denkt met je mee om geslaagde festiviteit te realiseren.
Previous
Next
Scroll naar top