Congreszaal

Vanwege de flexibele indelingsmogelijkheden en aanwezigheid van alle technische faciliteiten, is Corridor 2 geschikt voor diverse doeleinden. Het is passende locatie voor congressen, productpresentaties en grote vergaderingen. Deze zaal ligt op de begane grond en is makkelijk te bereiken vanaf de entree én de beursvloer. Corridor 2 is gelijkvloers en biedt volop ruimte voor inrichtingswensen van diverse niveaus! Corridor 2 kent een behoorlijke capaciteit: deze congreszaal biedt plaats aan maximaal 600 personen. Uitermate geschikt voor het houden van uw congres, huisbeurs en productpresentatie. Naar wens laten we daglicht in deze zaal toe. De ruimte kan volledig op uw wensen afgestemd worden op het gebied van projectie, geluidsversterking, aankleding en inrichting.

Oppervlakte

1.100 m²

Totaal capaciteit

600 pax

Hoogte

7,8 m

Zonlicht

Ja

Previous
Next

Meer weten over de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze locatie? Neem contact met ons op en wij komen zo spoedig bij u terug.

Renee Reinders

Easyfairs Guest Events

Dominique Hoes - Matrixx Events
Sinds 2015 werken we naar tevredenheid samen met deze prachtige locatie, waar ons evenement goed tot zijn recht komt. De zalen lenen zich voor diverse doeleinden en blijkt zeer geschikt voor onze wensen!
P. Gieten - Commandant Grondgebonden Luchtverdedigingscommando
Op uitzonderlijk goede wijze werd ons eeuwfeest ondersteund. In de voorbereiding werd er meegedacht in oplossingen en niets leek te veel. Tijdens de uitvoering werd de zeer goede samenwerking meer dan zichtbaar. Zowel het diner als het symposium werden door onze bezoekers als uitmuntend bestempeld.
Eric van Aerle, Organisatiebureau Van Aerle
Wij organiseren met veel plezier en succes een aantal keer per jaar vlooienmarkten bij de verschillende locaties van Easyfairs Evenementenhal. Het werkt erg fijn om één contactpersoon te hebben voor de 3 locaties.
Jack Moors - Gilden Opleidingen
Evenementenhal is klantvriendelijk, professioneel en denkt met je mee om geslaagde festiviteit te realiseren.
Previous
Next
Scroll naar top