Evenementenhal 

Venray

 

De Voorde 30
5807 EZ Venray

tel: +31 (0) 478 519 790

venray@evenementenhal.nl

FACILITEITEN EVENEMENTENHAL Venray

Evenementenhal Venray doet er alles aan om te voorzien in belangrijke faciliteiten om uw beursdeelname, bezoek of georganiseerde evenement zonder problemen te laten verlopen. We zetten de belangrijke punten graag voor u op een rij:

ef_go_wifi-icons-1-2

gratis WIFI

ef_go_pin-amp-cash-icons1-2

pinnen & contant

ef_go_bewaaktegarderobe-icons1-2

bewaakte garderobe

ef_go_laadpaal-icons1-2

Geen oplaadpunten

ef_go_parkeerplaats-icons2-2

2100 parkeerplaatsen

catering

catering

BEREIKBAARHEID

Op een half uurtje rijden van onder meer Nijmegen, Eindhoven en Roermond, bevindt zich het evenementencomplex in Venray. Direct gelegen aan de A73, met het treinstation op loopafstand en het Duitse vliegveld Weeze op 16 km afstand, is deze locatie uitstekend bereikbaar voor zowel regionale, landelijke als internationale evenementen.​

Parkeren

U kunt uw auto eenvoudig en dichtbij parkeren rondom het pand van Evenementenhal. De ruime parkeerplaats (2.100 plaatsen) biedt bezoekers de mogelijkheid hun auto gratis te parkeren.

Taxi

Wilt u gebruik maken van een taxi? Boek uw taxirit heel eenvoudig online via sneleentaxi. U profiteert van een scherp tarief, tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Klik hier voor meer informatie of om te boeken.

Toegankelijkheid voor mindervaliden

Evenementenhal doet haar uiterste best om toegankelijk te zijn voor iedereen. Daarom houden wij rekening met mensen die slecht(er) ter been zijn. Er zijn invalideparkeerplaatsen te vinden aan het begin van ons parkeerterrein. Daarnaast vindt u invalidetoiletten bij ieder toiletblok.

HEEFT U NOG ANDERE VRAGEN?

Neem dan contact met ons op en wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.

Scroll naar top