Corona-proof events

Evenementenhal Venray is er klaar voor om vanaf 1 juni weer events en bijeenkomsten te organiseren voor maximaal 30 personen. Deze bijeenkomsten uiteraard worden georganiseerd conform de 1,5 meter afstand richtlijn van het RIVM. Vanaf 1 juli is het zelfs mogelijk om weer events te organiseren en faciliteren voor maximaal 100 personen.

De verschillende ruimtes zijn uitermate geschikt voor opleidings- en trainingsinstituten, theaterproducten, diploma-uitreikingen en examens voor scholen. Door de ruime opzet kunnen de ruimtes van Evenementenhal Venray ook een gedenkwaardige plek zijn voor een begrafenis of dankdienst.

Alle ruimtes van Evenementenhal Venray zijn momenteel ingericht conform richtlijnen van het RIVM. Door de opzet van de ruimtes aan te passen wordt de 1,5 meter afstand tussen gasten gewaarborgd. Door deze aanpassingen kunnen wij, conform richtlijnen, vanaf 1 juli events organiseren voor maximaal 100 personen.

Hieronder ziet u een overzicht van het aantal gasten per ruimte. Dit aantal is gebaseerd op een ruimte die is ingericht in een theateropstelling.

RuimteMax. aantal gasten
Blitterswijck40 personen
Geijsteren20 personen
Wanssum30 personen
Heide15 personen
Ysselsteyn40 personen
Castenray6 personen
Venray Plein35 personen
Corridor 2200* personen
*Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM en de overheid voor het maximale aantal personen

Uiteraard vinden wij de veiligheid voor onze gasten en onze medewerkers ontzettend belangrijk. Hiervoor volgen wij uiteraard de richtlijnen van het RIVM en de overheid te volgen. Hierdoor kunt u Evenementenhal Venray veilig bezoeken.

Hoe zorgt Evenementenhal Venray voor een veilig bezoek? Dat doen we onder andere door:

  1. Bredere looproutes, gangpaden en centrale plekken zorgen ervoor dat u altijd 1,5 meter afstand tot een andere gast kunt houden.
  2. Bij binnenkomst en op andere centrale plekken kunt u uw handen desinfecteren met de producten die wij hiervoor beschikbaar stellen.
  3. We nemen extra hygiëne maatregelen. Toiletten en drukke centrale plekken worden extra grondig schoongemaakt.
  4. Verschillende looproutes creëren

Renee Reinders

Easyfairs Guest Events

Scroll naar top